Ο Μόργκαν Φρίμαν κατηγορείται ότι είχε σχέση με τη θετή εγγονή του

Ο Μόργκαν Φρίμαν κατηγορείται ότι είχε σχέση με τη θετή εγγονή του

Την αποκάλυψη έκανε ο άνδρας ο οποίος κατηγορείται ότι τη δολοφόνησε με 25 μαχαιριές το 2015

Morgan_-Edena
Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για τον διάσημο και βραβευμένο με Οσκαρ ηθοποιό Μόργκαν Φρίμαν. Ο αστέρας του Χόλιγουντ κατηγορείται ότι είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με τη θετή εγγονή του Ι' Ντίνα Χάινς.

Την αποκάλυψη έκανε ο 30χρονος Λαμάρ Ντάβενπορτ ο οποίος αυτές τις ημέρες δικάζεται για τη δολοφονία της. Ο 30χρονος κατηγορείται ότι το 2015 την είχε μαχαιρώσει 25 φορές και ενώ εκείνος βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

«Η Ι’Ντίνα Χάινς αποκάλυψε στον Λαμάρ Ντάβενπορτ και σε άλλους ότι ο παππούς της είχε σeξουαλικά ανάρμοστη σχέση μαζί της» δήλωσε στο δικαστήριο η δικηγόρος του Ντάβενπορτ, Άνι Κοστάντζο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η New York Daily News.

Σημειώνεται ότι η Χάινς ήταν η βιολογική κόρη γυναίκας, την οποία ο Φρίμαν και η πρώην σύζυγός του υιοθέτησαν όταν ήταν παιδί, οπότε δεν συνδέονταν εξ’ αίματος. Ο ηθοποιός και η δεύτερη σύζυγός του φρόντισαν για την ανατροφή του παιδιού που γέννησε η θετή τους κόρη.
Εδώ αξίζει να αναφερθεί ότι φήμες για αυτήν την ανάρμοστη σχέση κυκλοφορούν εδώ και μία δεκαετία και ξεκίνησαν όταν το 2009 το περιοδικό National Enquirer υποστήριζε ότι ο Φρίμαν είχε για έναν χρόνο σχέση με τη γυναίκα, ενώ φίλος της που δεν κατονομαζόταν έλεγε ότι η Χάινς ήθελε να τον παντρευτεί.

Άλλες πληροφορίες τρία χρόνια πριν από τον βίαιο θάνατό της, έλεγαν ο ηθοποιός σκόπευε να την παντρευτεί αλλά και οι δύο είχαν κατηγορηματικά διαψεύσει τα περί ειδυλλίου τους. Η άτυχη γυναίκα συζούσε με τον Ντάβενπορτ στο πολυτελές διαμέρισμα που της είχε αγοράσει ο θετός παππούς της, και παρότι ο ράπερ είχε σχέσεις με άλλες γυναίκες, με τις οποίες απέκτησε και παιδιά, παρέμεινε μαζί του για εννέα χρόνια μέχρι που την σκότωσε.

Κλείσιμο
Η υπεράσπισή του επικαλείται ακαταλόγιστο επειδή ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και τώρα εκτιμάται ότι επιχειρεί να θολώσει τα νερά με την αναφορά της υπόθεσης Φρίμαν.


Δείτε βίντεο: Μόργκαν Φρίμαν : Κατηγορείται ότι είχε σχέση με τη θετή εγγονή του
Μόργκαν Φρίμαν : Κατηγορείται ότι είχε σχέση με τη θετή εγγονή του

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης