Η Jennifer Lawrence είναι (σχεδόν) γυμνή!

Η Jennifer Lawrence είναι (σχεδόν) γυμνή!

Έχασε και πάλι τον έλεγχο η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός - Μετά το πάρτι που ακολούθησε την πρεμιέρα της ταινίας «The Hunger Games: Mockingjay Part 1» η Lawrence «αποκαλύφθηκε» και πάλι...


Η Jennifer Lawrence είναι (σχεδόν) γυμνή!

Λαμπερή και πολύ πολύ σέξι εμφανίστηκε η όμορφη Αμερικανίδα ηθοποιός Jennifer Lawrence στο πάρτι που ακολούθησε την πρεμιέρα της ταινίας της “The Hunger Games: Mockingjay Part 1” που έγινε στο Victoria House του Λονδίνου.

Η 24χρονη Jennifer φόρεσε ένα υπέροχο μάξι λευκό φόρεμα Mugler, με ένα αβυσσαλέο μπούστο, και τράβηξε ως συνήθως όλα τα βλέμματα πάνω της. Αλλά αυτά τα φορέματα έχουν και τα προβλήματά τους αν δεν έχεις συνεχώς το μυαλό σου σε αυτά.

Η απρόσεχτη όμως Lawrence ήπιε λίγο παραπάνω στο πάρτι και έχασε το έλεγχο του φορέματος καθώς την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητο να φύγει αποκαλύφτηκε το στήθος της. Κακό μάλλον αυτό για τη νεαρή ηθοποιό, αν λάβουμε υπόψη μας και το πρόσφατο σκάναδαλο με τις γυμνές της φωτογραφίες, καλό για εμάς τους υπόλοιπους και τους φωτογράφους που χτύπησαν υπερωρίες για να την απαθανατίσουν.

Οσο για την πρεμιέρα της ταινίας, αυτή έγινε μερικές ώρες πριν από το πάρτι, με τη Lawrence να τραβάει τα φώτα πάνω της για άλλη μια φορά. Η ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας άλλο φόρεμα από αυτό που φόρεσε στο πάρτι. Το φόρεμά αυτό ήταν ένα λευκό του οίκου Dior με λουλούδια, για το οποίο έγραψαν τα καλύτερα οι άνθρωποι των fashion blogs. Η ηθοποιός πόζαρε στους φωτογράφους και μοίρασε δεξιά και αριστερά πολλά χαμόγελα. Η πρεμιέρα της ταινίας έγινε στο Odeon Leicester Square στο Λονδίνο. Η επόμενη στάση της όμορφης Jennifer για να διαφημίσει την ταινία της είναι το Λος Αντζελες στις 17 Νοεμβρίου.
Κλείσιμο































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης