Ποιες άφησαν άφωνους τους φωτογράφους και όχι μόνο...
UPD:
Η χθεσινή βραδιά των Όσκαρ τα είχε όλα! Πολλά βραβεία, πολλή συγκίνηση, πολλές ανατροπές αλλά και εμφανίσεις που θα μείνουν αξέχαστες. Άλλες εντυπωσίασαν και άλλες με άφησαν άφωνους… μετατρέποντας την τελετή απονομής των Όσκαρ σε επίδειξη κακουγουστιάς.
Πρώτη, η Brandi Glanville του ριάλιτι Real Housewives βρέθηκε στην κορυφή της λίστας των πιο κακοντυμένων της 85ης απονομής Όσκαρ. Μάλιστα η 40χρονη σταρ σχεδιάσε μόνη της την προκλητική τουαλέτα που επέλεξε να φορέσει.
Κλείσιμο
Και η Kelly Rowland των Destiny's Child με μια τουαλέτα Donna Karan Atelier δεν κέρδισε και τα θετικότερα σχόλια.
Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η Dialectica συγκαταλέγεται στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης, σύμφωνα με τη λίστα FT1000: Europe’s Fastest Growing Companies που δημοσιεύουν οι Financial Times σε συνεργασία με τη Statista.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.