Μπορεί τα πολυαναμενόμενα βραβεία Oscars να ολοκληρώθηκαν, οι εμφανίσεις όμως των stars του Χόλιγουντ στο κόκκινο χαλί θα συζητούνται τουλάχιστον για τις επόμενες ημέρες.
Οι designers, λοιπόν, έβαλαν όλο το στυλιστικό τους δαιμόνιο ούτως ώστε οι μούσες τους να τραβήξουν πάνω τους τα φωτογραφικά φλας. Τι φόρεσε άραγε η Jennifer Aniston και ο αγαπημένος της, ποια έβαλε την πιο ωραία τουαλέτα, ποια σιλουέτα ξεχώρισε, είναι μερικές μόνο από τις ερωτήσεις που «βασανίζουν» τις απανταχού fahionistas.
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, οι τουαλέτες που επέλεξαν οι περισσότερες κυρίες του Χόλιγουντ ήταν σε παλ τόνους.
H Jennifer Lawrence επέλεξε τον οίκο Christian Dior, η 22χρονη Kristen Stewart εμφανίστηκε με Reem Acra, ενώ η Anne Hathaway με Prada.
Κλείσιμο
Επίσης, τα φλας τράβηξε και η Νicole Kidman που επέλεξε να φορέσει L’Wren Scott, ενώ η η Jennifer Garner ψήφισε Gucci.
H Salma Hayek και η Amanda Seyfried εμφανίστηκαν με Alexander McQueen.
H Ελληνοαμαρικανίδα Maria Menounos επέλεξε μια φούξια τουαλέτα Romona Keveza, που αναδείκνυε τη χυμώδη της σιλουέτα.
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.