Στην Ελλάδα ταξίδεψε η Κέιτ Χάντσον με την κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής να την καταγράφει άβαφη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Η διεθνούς φήμης ηθοποιός επέλεξε την Ελλάδα για τις διακοπές της, με ρεπορτάζ του Happy Day να αναφέρει ότι στη συνέχεια θα βρεθεί στη Σκιάθο. Η Χάντσον απαθανατίστηκε χωρίς ίχνος μακιγιάζ με τα μαλλιά της πιασμένα σε κότσο και γυαλιά ηλίου. Το look της ολοκληρώθηκε με ένα λευκό στράπλες και καφέ τσάντα.
Περπατώντας στο αεροδρόμιο, η Κέιτ Χάντσον δέχτηκε ερωτήσεις από δημοσιογράφο της εκπομπής, με τα πλάνα να προβάλλονται την Πέμπτη 25 Ιουνίου. Η ηθοποιός εξήγησε χαμογελαστή πως δεν ήθελε να προχωρήσει σε δηλώσεις, ωστόσο αρκέστηκε να πει: «Γειά σας, είμαι καλά. Δεν θέλω να μιλήσω αυτή τη στιγμή. Όλα τα μέρη στην Ελλάδα είναι όμορφα».
Δείτε το βίντεο
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Χάντσον επιλέγει την Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Σκιάθο για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Σε ανάρτηση που είχε κάνει τον περασμένο Ιούλιο στο Instagram είχε γράψει «οικογενειακό καλοκαίρι, σ' αγαπάμε Ελλάδα» ενώ είχε μοιραστεί με τους ακολούθους της καλοκαιρινά στιγμιότυπα.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.