Για μία ακόμη χρονιά ο Γιώργος Λάνθιμος έδωσε το «παρών» στην τελετή απονομή των Χρυσών Σφαιρών, αφού η ταινία του Bugonia ήταν υποψήφια σε τρεις κατηγορίες. Αν και το φιλμ δεν κατάφερε τελικά να αποσπάσει κάποιο βραβείο, ο Γιώργος Λάνθιμος μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από τη βραδιά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Συγκεκριμένα, στην πρώτη φωτογραφία διακρίνεται το κάτω μέρος του φορέματος Louis Vuitton με το οποίο εμφανίστηκε η Έμα Στόουν στην 83 τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών την Κυριακή 11 Ιανουαρίου και εκείνο της Αλίσια Σιλβέρστοουν.
Στο δεύτερο στιγμιότυπο απαθανάτισε τον Μαρκ Ράφαλο, ο οποίος φορώντας κονκάρδα με τη φράση «να είσαι καλός» τίμησε τη Ρενέ Νικόλ Γκουντ, που πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από πράκτορα της Υπηρεσίας Μετανάστευσης και Τελωνείων των ΗΠΑ (ICE) την προηγούμενη εβδομάδα.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.