Χίλαρι Σουάνκ για τα δύσκολα φοιτητικά χρόνια: Κοιμόμασταν με τη μητέρα μου στο αυτοκίνητο
Η ηθοποιός μίλησε για την περίοδο που προσπαθούσε να κατακτήσει το όνειρό της και να μπει στο Χόλιγουντ
Η Χίλαρι Σουάνκ μίλησε για τα φοιτητικά της χρόνια, πριν γίνει επιτυχημένη ηθοποιός.
Η σταρ του Χόλιγουντ έδωσε συνέντευξη στη «Wall Street Journal» και αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκανε να κυνηγήσει το όνειρό της στην υποκριτική.
«Η μητέρα μου είχε χωρίσει πρόσφατα από τον πατέρα μου, οπότε κατεβήκαμε με το αυτοκίνητο στο Λος Άντζελες από το Μπέλιγχαμ. Στο Λος Άντζελες, εγώ και η μητέρα μου αρχικά ζούσαμε σε ήσυχους δρόμους, μέσα στο αυτοκίνητο», είπε αρχικά.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Όταν δεν κοιμόμασταν στο αυτοκίνητο, μέναμε στο σπίτι ενός νέου φίλου που ήταν στην ηλικία μου, του οποίου η οικογένεια είχε μόλις μετακομίσει και προσπαθούσε να πουλήσει το σπίτι του. Κοιμόμασταν σε ένα φουσκωτό στρώμα».
'Ordinary Angels' star Hilary Swank says she slept in car with her mom before her Hollywood stardom https://t.co/NO5PeZQH97
Όπως είπε στη συνέχεια, λίγο καιρό αργότερα η μητέρα της βρήκε νέα δουλειά, ως γραμματέας. Έτσι, κατάφεραν με τα πρώτα τους χρήματα να νοικιάσουν ένα υπνοδωμάτιο.
Σιγά σιγά, η Χίλαρι Σουάνκ ξεκίνησε να παίρνει μέρος σε οντισιόν και να γίνεται μέρος του χώρου του θεάματος.
«Ξεκίνησα μόνο από την τηλεόραση, αλλά δεν με ένοιαζε. Ήμουν ενθουσιασμένη που ζούσα το όνειρό μου», εξήγησε.
Τελικά, η ηθοποιός υπέγραψε με την Bonnie Liedtke, η οποία ανακάλυψε και εκπροσώπησε αρκετούς ταλαντούχους ηθοποιούς, συμπεριλαμβανομένου του Λεονάρντο Ντι Κάπριο.
Κλείσιμο
Η πρώτη της μεγάλη τηλεοπτική συμμετοχή ήρθε το 1992 όταν έλαβε μέρος στο «Buffy the Vampire Slayer».
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3