Η «μποέμ» ζωή της Rosie Huntington

Η «μποέμ» ζωή της Rosie Huntington

Πιο σέξι από ποτέ στην εκπομπή του David Letterman

Η «μποέμ» ζωή της Rosie Huntington
Για την καριέρα της, τα όνειρά της αλλά και την «μποέμ» νεανική της ηλικία μίλησε η σέξι Rosie Huntington στην εκπομπή του David Letterman.

Το διάσημο μοντέλο αποκάλυψε από τον καναπέ της γνωστής αμερικανικής εκπομπής ότι όταν είχε αρχίσει το μόντελινγκ στην τρυφερή ηλικία των 16 ετών και δεν κατάφερε να μην πέσει στην «παγίδα» της βιομηχανίας της μόδας.

Η Rosie αποκάλυψε ότι στα 16 προσελήφθη από ένα πρακτορείο μοντέλων στο Λονδίνο.

«Περνούσα την εβδομάδα μου πίνοντας καφέδες, μιλώντας το τηλέφωνο, ενώ κάπνιζα μανιωδώς και έπινα κρασί κάθε μέρα από τις 11 το πρωί», είπε η Rosie.

Όπως μάλιστα σημείωσε η Rosie αυτού του είδους η συμπεριφορά ήταν πολύ διαδεδομένη στα νεαρά μοντέλα – ντίβες.
Κλείσιμο

Η Rosie έζησε «άστατα» για αρκετό καιρό μέχρι που κατάφερε να βρει μια ισορροπία στη ζωή της.



Μεταξύ άλλων, η 24χρονη  μίλησε για την νέα ταινία «Transformers: Dark of the Moon» στην οποία πρωταγωνιστεί και η οποία θα βγει στις αίθουσες στις 29 Ιουνίου.

Είπε επίσης ξανά για την μεγάλη της αδυναμία στο φαγητό και την κακή συνήθειά της να τρώει συνέχεια “junk food”.

«Μου αρέσει να τρώει πολύ ανθυγιεινά φαγητά», είπε το μοντέλο, ενώ αποκάλυψε ότι από την ημέρα που μετακόμισε στις ΗΠΑ, η όρεξή της έχει μεγαλώσει ακόμα πιο πολύ.

Η 24χρονη είπε στον David Letterman ότι της λείπει η πατρίδα της η Αγγλία, ενώ δήλωσε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί όλος ο κόσμος θεωρεί ότι το βρετανικό φαγητό είναι απαίσιο.

Φήμες λένε πάντως πως η Hungtington, η οποία μεγάλωσε σε μια φάρμα που εξέτρεφε γουρούνια, θέλει να ζήσει σε ένα παρόμοιο περιβάλλον με τον σύντροφό της, τον διάσημο ηθοποιό Jason Statham.

Πάντως, όταν η Rosie έφτασε στο στούντιο της εκπομπής του Letterman, όλοι έμειναν με ανοιχτό το στόμα με το «καυτό» μπλουζάκι που φορούσε και το οποίο άφηνε την πλάτη της εκτεθειμένη στα βλέμματα των θαυμαστών της και των παπαράτσι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης