Αμάντα Σέιφριντ: «Χρησιμοποίησα τα τελευταία μου χρήματα για να αγοράσω φορέματα στις πρεμιέρες του Mean Girls»

Αμάντα Σέιφριντ: «Χρησιμοποίησα τα τελευταία μου χρήματα για να αγοράσω φορέματα στις πρεμιέρες του Mean Girls»

«Έγιναν δύο πρεμιέρες και έτσι έπρεπε να αγοράσω δύο φορέματα γιατί πρέπει να φοράς διαφορετικά» - Δείτε όσα είπε η διάσημη ηθοποιός 

25348599
Η Αμάντα Σέιφριντ, έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο το 2004. Ο πρώτος της ρόλος στη μεγάλη οθόνη, ήταν στην ταινία Mean Girls (Κακά Κορίτσια), από την οποία έγινε ευρύτερα γνωστή.

Η διάσημη ηθοποιός, ανακάλεσε στη μνήμη της κάποια άγνωστα γεγονότα σχετικά με την πρεμιέρα του φιλμ και προέβη σε μία αναπάντεχη αποκάλυψη.

Πιο συγκεκριμένα, η Αμάντα Σέιφριντ, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, όπου και εξομολογήθηκε, ότι τα ρούχα που έπρεπε να φορά στις πρεμιέρες της ταινίας, τα πλήρωσε εκείνη και μάλιστα όσο βρισκόταν σε οικονομικά δύσκολη περίοδο.

mean-girls2



Η 36χρονη ηθοποιός είπε: «Δεν είχα στυλίστα, χρησιμοποίησα τα μόνα χρήματα που είχα για να αγοράσω ένα φόρεμα. Έγιναν δύο πρεμιέρες και έτσι έπρεπε να αγοράσω δύο φορέματα γιατί πρέπει να φοράς διαφορετικά».

Στο μεταξύ, η Σέιφριντ αποκάλυψε: «Δεν ήξερα κανέναν από τους κανόνες, οπότε φορούσα λευκό σουτιέν, μαύρα εσώρουχα και χωρίς γλίστρημα. Πλήρωσα 600 δολάρια για αυτό το φόρεμα», είπε η σταρ.

mean_girls


Στην πορεία της συζήτησης, η ηθοποιός εξομολογήθηκε, ότι εκείνη την περίοδο τα οικονομικά της ήταν σε τόσο άσχημη κατάσταση, που δυσκολευόταν ακόμη και να γυρίσει στο σπίτι της, λόγω των εξόδων μετακίνησης. Για καλή της τύχη, όπως ανέφερε και η ίδια, η πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη και δε χρειάστηκε να πάρει κάποιο μεταφορικό μέσο.

Όταν η Κίμελ τη ρώτησε γιατί δεν ζήτησε από το στούντιο να της προσφέρει ρούχα για την πρεμιέρα, η Αμάντα Σέιφριντ εξήγησε: «Δεν ρώτησα ποτέ τίποτα γιατί νόμιζα ότι ήμουν εμπόδιο».

Κλείσιμο
Amanda Seyfried on Mean Girls Red Carpet, Her Love of Pranks & New Show The Dropout



Ειδήσεις σήμερα:

«Ξεφεύγουν» οι τιμές ενέργειας: «Ράλι» έως 50% για το φυσικό αέριο, πάνω από τα $110 το πετρέλαιο

Δίνουν τελεσίγραφα σε δημάρχους οι Ρώσοι: «Παραδοθείτε ή σας καταστρέφουμε»

Το Λονδίνο προβλέπει ότι η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία θα γίνει πιο βάρβαρη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης