Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον ήταν από τους πρώτους διάσημους του πλανήτη που προσβλήθηκαν από τον φονικό κορωνοϊό. Το ζευγάρι των ηθοποιών που έδωσε μάχη με τον Covid-19ανακοίνωσε μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media ότι προσφέρει πλάσμα αίματος για να βοηθήσει τους επιστήμονες να βρουν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.
Τον περασμένο Μάρτιο η Ρίτα και ο Τομ βρέθηκαν θετικοί στο ιό και χρειάστηκε να νοσηλευτούν σε νοσοκομείο της Αυστραλίας. Έχοντας ξεπεράσει την περιπέτεια με την υγεία τους βρίσκονται στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rita Wilson (@ritawilson) στις
«Πολλές είναι οι ερωτήσεις για το τι κάνουμε τώρα; Υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε; Ναι. Στην πραγματικότητα, μόλις ανακαλύψαμε ότι έχουμε τα αντισώματα. Δεν μας πλησίασε κανείς, μόνοι μας είπαμε: “Θέλετε το αίμα μας; Μπορούμε να δώσουμε πλάσμα;”», είπε ο ηθοποιός.
Here’s last week's bag of plasma. Such a bag! After the paperwork, it’s as easy as taking a nap. Thanks @arimoin and UCLA. Hanx pic.twitter.com/15WblGiVwe
Ο Χανκς μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από τη στιγμή που αυτός και η σύζυγός του δώρισαν το πλάσμα και το αίμα τους. «Εδώ είναι η σακούλα πλάσματος της περασμένης εβδομάδας. Τέτοια τσάντα! Μετά τη γραφειοκρατία, είναι τόσο εύκολο να πάρεις έναν υπνάκο».
Κλείσιμο
Χαριτολογώντας και με το χιούμορ που τον διαρκίνει ο ηθοποιός είπε πώς έχει έτοιμο το όνομα του εμβολίου αν αυτό προκύψει από το δικό του πλάσμα αίματος. «Στην πραγματικότητα θα το δίνουμε σε μέρη που πιστεύουμε πώς θα λειτουργήσει και θα ήθελα να ονομαστεί “Hank-ccine”», είπε χαρακτηριστικά.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.