Χαμογελαστοί, χαλαροί, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος αποφάσισαν να βγουν στην αγορά για τις τελευταίες αγορές λίγες μόνο ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα.
Αψηφώντας το κρύο επισκέφτηκαν ένα κατάστημα με είδη σπιτιού στη Νέα Ερυθραία και αγόρασαν διακοσμητικά για το σπίτι αλλά και δώρα για τους φίλους τους.
Η αμέσως επόμενη στάση που έκανε το ζευγάρι ήταν σε κεντρικό πολυκατάστημα στην περιοχή της Κηφισιάς.
Εκεί η μαμά Ελένη αγόρασε παπούτσια και αθλητικά είδη για τα παιδιά της, ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει μια ματιά και στη νέα κολεξιόν με τα γυναικεία ρούχα. Όσον αφορά τα σχέδια τους για τις γιορτές μέχρι στιγμής δεν είναι σίγουρο αν θα καταφέρουν να αποδράσουν από το «κλεινόν άστυ».
Η ICTS Hellas αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας στην Ελλάδα, με παρουσία σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών στη χώρα και υλοποίηση απαιτητικών έργων σε κρίσιμους τομείς, όπως για παράδειγμα σε data centers.
Επωφεληθείτε τώρα από τις μεγάλες εκπτώσεις της LA VIE EN ROSE για να αποκτήσετε μοναδικές φόρμουλες που μετατρέπουν την καθημερινή ρουτίνα σε μια μοναδική εμπειρία προσωπικής περιποίησης.