«Με Αγάπη… για την Ελίζα» στις 19 Νοεμβρίου στο Παλλάς
Μια ανατρεπτική παράσταση που θα παρουσιάσει η Μαρί Κωνσταντάτου
Με στόχο την ενεργή καταπολέμηση της παιδικής κακοποίησης και τη μετάδοση του μηνύματος για την προστασία κάθε παιδιού, οι Θεατρικές Σκηνές προγραμματίζουν μία καλλιτεχνική βραδιά, στις 19 Νοεμβρίου στο Παλλάς, με τίτλο «Με Αγάπη… για την Ελίζα».
Μια ανατρεπτική παράσταση που θα παρουσιάσει η Μαρί Κωνσταντάτου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παιδικής Κακοποίησης, και θα ενώσει σημαντικούς καλλιτέχνες συνδυάζοντας μοναδικά το θέατρο και τη μουσική, υπό τη σκηνοθεσία του Φωκά Ευαγγελινού.
Όλα τα έσοδα της βραδιάς, που θα αποτελέσει την κορύφωση ενός εκτενούς κοινωνικού προγράμματος ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την εξάλειψη της παιδικής κακοποίησης, θα διατεθούν στο Σωματείο Ελίζα - Εταιρεία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή