Οι δηλώσεις του Πάνου Καλίδη για την ομοφυλοφιλίαέχουν προκαλέσει σάλο τις τελευταίες μέρες. Πολλά ήταν μάλιστα τα γνωστά άτομα που του απάντησαν και τον επέκριναν. Ανάμεσά τους και η Άννα Μαρία Βέλλη. Η παρουσιάστρια και γνωστή youtuber τοποθετήθηκε μέσω των social media δημοσιεύοντας ένα μακροσκελές κείμενο μέσω InstaStory και εκφράζοντας τη δική της άποψη και για τα όσα είπε ο τραγουδιστής, αλλά και για όσα ειπώθηκαν από τους celebrities.
Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε:
«Λίγο καθυστερημένα έρχομαι και εγώ στο feed σας να σχολιάσω τις ομοφοβικές δηλώσεις του Πάνου Καλίδη. Και εγώ διαβάζοντάς τες αηδίασα, ωστόσο είμαι αντίθετη με τη ρητορική μίσους και τα σχόλια που τον χλευάζουν, τόσο για τη δουλειά του, όσο και για τον ίδιο σαν άνθρωπο.
Όσο κλισέ κι αν είναι, το μίσος γεννάει μίσος και έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτό που θα θέλατε. Ας βρούμε άλλους τρόπους να ανοίξουμε τα μάτια σε ανθρώπους σαν τον Πάνο. Και που ξέρετε; Ίσως κατορθώσει έστω και αργά να δώσει στα παιδιά του την αγάπη που δεν πήρε.
Λυπάμαι Πάνο, όχι για το Κου Πεπε, αλλά που δεν ήσουν τυχερός σαν κι εμένα να δεις περισσότερα πράγματα για τον κόσμο. Υπάρχει ακόμη ελπίδα».
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.