Μετά την κοινή εμφάνισή τους στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος, το ζευγάρι φαίνεται πως είναι και πάλι μαζί και αχώριστο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, έμεινε σε γνωστό ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης, και μάλιστα εσώκλειστο για δύο 24ωρα.
Η Ρία Αντωνίου και ο επιχειρηματίας αναχώρησαν από το ξενοδοχείο το μεσημέρι της Δευτέρας.
Από την πρώτη στιγμή της διαμάχης, ο επιχειρηματίας με δηλώσεις του άφηνε να εννοηθεί ότι το μοντέλο είχε κακούς συμβούλους που φέρεται ότι το επηρέασαν, ξεκαθαρίζοντας ότι θα συγχωρούσε τη Ρία Αντωνίου για το… ατόπημά της, σε περίπτωση που ανακαλούσε όσα υποστήριζε στη μήνυσή της.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.