Ρία Αντωνίου & Χρήστος Ψωμόπουλος: Η επόμενη μέρα στη σχέση τους

Ρία Αντωνίου & Χρήστος Ψωμόπουλος: Η επόμενη μέρα στη σχέση τους

Το μοντέλο δεν έχει ακόμα αποσύρει τη μήνυση εναντίον του γνωστού επιχειρηματία -Προς εκτόνωση η ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι

Psomopoulos-Antoniou
Τι πραγματικά έγινε μεταξύ τους μόνο αυτοί το ξέρουν. Ο λόγος για την Ρία Αντωνίου και τον Χρήστο Ψωμόπουλο που από ότι φαίνεται το δικαστικό θρίλερ γύρω από το βιασμό που κατήγγειλε το μοντέλο από τον επιχειρηματία δείχνει να εκτονώνεται.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα Espresso o συνήγορος υπεράσπισης του Χήστου Ψωμόπουλου Θανάσης Πλεύρης οι δύο πλευρές από τη μια αποφάσισαν κατάπαυση του πυρός αλλά από την άλλη το εκρηκτικό μοντέλο δεν έχει αποσύρει τη μήνυση εναντίον του συντρόφου της.

Πάντως το ζευγάρι μετά την κοινή του έξοδο στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος φαίνεται πως θέλει να αφήσει πίσω του το θερμό επεισόδιο και να δώσει ίσως μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του.

Σύμφωνα με ανθρώπους από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού πρόθεση και των δυο είναι να λήξει άμεσα το επεισόδιο, χωρίς να πάρει άλλες διαστάσεις και χωρίς να φτάσει το θέμα στις δικαστικές αίθουσες.

Όπως έχει γίνει γνωστό ο Χρήστος Ψωμόπουλος δεν έχει υποβάλλει μήνυση σε βάρος της Ρίας Αντωνίου για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντία. Από την αρχή εξάλλου είχε πει ό,τι αν η σύντροφός του ζητήσει «συγγνώμη» για όσα τον κατηγορεί θα την συγχωρέσει.

Μένει πλέον να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια ανάμεσα στο πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι των τελευταίων εβδομάδων...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης