Η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ο γάμος τους μετρά 9 χρόνια και οι δύο τους πιο ευτυχισμένοι από ποτέ χαίρονται να βλέπουν τον γιο τους Χάρη να μεγαλώνει.
Πριν λίγες μέρες, δημοσιεύματα ήθελαν τον δημοφιλή ηθοποιό υπεύθυνο για την ακύρωση της παράστασης «Ζητείται Ψεύτης», γεγονός που διέψευσε ο ίδιος με ανακοίνωση του. Την Κυριακή ο Μάρκος και η Έλενα απόλαυσαν τη βόλτα τους μαζί και τράβηξαν μια selfie την οποία ανέβασαν στα social media.
Το Qualco Foundation υποστηρίζει συστηματικά οργανισμούς και πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην ευημερία και στην ενδυνάμωση των παιδιών στην Ελλάδα, με μια σειρά παρεμβάσεων που ξεκινάει από τη φροντίδα για τις βασικές ανάγκες διαβίωσης, περνάει από την εκπαίδευση και φτάνει ως την ψυχική ενδυνάμωση.
Με τον ιδανικό συνδυασμό ποιότητας και ανθεκτικότητας, η σειρά Färden της Fjällräven είναι φτιαγμένη για να αντέχει, ώστε εμείς να εστιάσουμε σε αυτό που πραγματικά μετρά: την εμπειρία του ταξιδιού
Τα καλύτερα «νέα» για την άνοιξη του ανδρικού στυλ, με εκλεπτυσμένες προτάσεις για όσους θέλουν να απολαμβάνουν την άνεση από το πρωί μέχρι το βράδυ, δίχως να θυσιάζουν την κομψότητα.