Ξανθή Τζερεφού: Δέχεται μπούλινγκ από τις συμπαίκτριές της για τα κιλά της
«Μου φώναζε, θα παραξεχειλώσεις»! Έπαθα σοκ! Άνοιξε η μύτη μου», αποκάλυψε η Ξανθή Τζερεφού για το κλίμα που επικρατεί μέσα στο σπίτι του Greece’s Next Top Model
To Greece's Next Top Model είναι αυτή τη στιγμή από τις εκπομπές που σημειώνουν την μεγαλύτερη τηλεθέαση στην ελληνική τηλεόραση. Το ενδιαφέρον του κοινού είναι μεγάλο και τα διαγωνιζόμενα μοντέλα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.
Όμως αυτό δεν σημαίνει πως η ζωή μέσα στο ριάλιτι μόδας για τα κορίτσια είναι ρόδινη. Ένα από αυτά που επιθυμεί να κάνει καριέρα plus size μοντέλου είναι και η Ξανθή Τζερεφού η οποία στη χθεσινή δοκιμασία της πλωτής πασαρέλας δεν είχε και τις καλύτερες λήψεις ωστόσο δεν αποχώρησε.
Η παίκτρια σε δηλώσεις που έκανε αποκάλυψε πώς δέχεται έντονο μπούλινγκ από τις συμπαίκτριες της. Έτσι λοιπόν στο νέο επεισόδιο θα δούμε να λέει:«Γενικά, εγώ δεν περνάω καλά στο σπίτι, γιατί έχουν υπάρξει διάφορα σχόλια στο πρόσωπό μου. Η Μικαέλα γυρίζει και μου λέει: «Ξανθούλα τι έφαγες σήμερα; Η Ερμίδου «Ξανθή μην τρως τόσο. Κρίμα. Είσαι μοντέλο και θα παραξεχειλώσεις»! Και παθαίνω το σοκ της ζωής μου! Με έκανε εκείνο το βράδυ να ανοίξει η μύτη μου στον ύπνο μου»!
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.