Για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού είχε μιλήσει στην κάμερα του Happy Day η Βάσω Λασκαράκη λίγες ημέρες πριν την ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.
«Δεν σκέφτομαι προς το παρόν να κάνω δεύτερο παιδάκι. Αν είναι να έρθει θα έρθει, αλλά αυτή τη στιγμή έχω ακουμπήσει πάνω στην Εύα» είχε πει η γνωστή ηθοποιός τότε για το ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού, ενώ για το πώς πέρασε το καλοκαίρι της είχε πει: «Ωραία πέρασα, όμορφα. Ήθελα λίγο περισσότερες διακοπές. Δουλεύω 10 ώρες τη μέρα και έχω τύψεις ότι δεν βλέπω τόσο την Εύα.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών