«Με πυροβόλησε επίτηδες ο Αγγλούπας»

«Με πυροβόλησε επίτηδες ο Αγγλούπας»

Ανατρέπει το σκηνικό η κατάθεση της στην Αστυνομία - Διαψεύδει και τον δράστη και την αδελφή της Ολγα, που μιλούσαν για ατύχημα

«Με πυροβόλησε επίτηδες ο Αγγλούπας»
Πώς και γιατί ο νεαρός επιχειρηματίας πυροβόλησε την ηθοποιό μέσα στο σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο; Ηταν απόπειρα δολοφονίας ή ατύχημα; Η 25χρονη Γωγώ με ακατάσχετη αιμορραγία δεν μπορούσε τότε να μιλήσει και οι καταθέσεις της αδελφής της Ολγας και του νεαρού επιχειρηματία ταυτίζονταν και έκαναν λόγο για ατύχημα... Εναν μήνα μετά, όμως, τα δεδομένα αλλάζουν τελείως. Η μικρή αδελφή του γνωστού μοντέλου συνέρχεται και προτού πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο δίνει μια πολύωρη κατάθεση στους αστυνομικούς ανατρέποντας τα πάντα. Αρνείται ότι ο πυροβολισμός σε βάρος της ήταν ατύχημα και υποστηρίζει πως ο σύντροφος της αδελφής της την πυροβόλησε επίτηδες, ως αποτέλεσμα ενός καβγά.

Διαψεύδει τις καταθέσεις του Αλέξανδρου Αγγλούπα και της αδελφής της και με τα όσα λέει «δένει» τον επιχειρηματία για απόπειρα δολοφονίας!

Τώρα οι αστυνομικοί κρατούν στα χέρια τους δύο αντιφατικές καταθέσεις. Η μία αδελφή αναιρεί όσα υποστηρίζει η άλλη... «Κάποιος λέει ψέματα. Ομως, σιγά-σιγά το τοπίο θα ξεκαθαρίσει», λέει αξιωματικός που χειρίζεται την υπόθεση και καλείται να λύσει το μυστήριο με το οπλισμένο 45άρι, τον πυροβολισμό και τον σοβαρό τραυματισμό της νεαρής ηθοποιού που λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή.

Ο Αλέξανδρος Αγγλούπας, όπως ισχυρίζονται οι συνήγοροί του, δεν έχει ενημερωθεί για το περιεχόμενο της κατάθεσης της τραυματισμένης αδελφής της συντρόφου του και προς το παρόν δεν έχει κληθεί να δώσει συμπληρωματικές εξηγήσεις. Ομως το περιβάλλον του κάνει λόγο για δυσάρεστες εξελίξεις και αφήνει να εννοηθεί πως κάτι άλλο κρύβεται πίσω από την ιστορία.

Η εβδομάδα που ξεκινάει επιφυλάσσει εξελίξεις στην υπόθεση. Η Γωγώ Φαρμάκη αύριο παίρνει εξιτήριο, ενώ η Αστυνομία αναμένεται να προχωρήσει σε νέες έρευνες προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο: τελικά η σκανδάλη του οπλισμένου πιστολιού πατήθηκε κατά λάθος ή την πίεσε επίτηδες το δάχτυλο του 33χρονου επιχειρηματία;
Κλείσιμο

Το σκηνικό μέσα από τις καταθέσεις


Το τελευταίο διάστημα ο Αλέξανδρος Αγγλούπας συνήθιζε να κουβαλά στην τσέπη του σακακιού του ένα 45άρι πιστόλι μάρκας Colt Defender, έχοντας βεβαίως την απαιτούμενη άδεια από την Αστυνομία. Η νύχτα της 3ης Νοεμβρίου ήταν φορτωμένη για την Ολγα Φαρμάκη. Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες το μοντέλο βρισκόταν σε στούντιο για τα γυρίσματα ενός βιντεοκλίπ και γι’ αυτό ο 33χρονος επιχειρηματίας επισκέφθηκε τις δύο γυναίκες νωρίς τα ξημερώματα. Οταν λοιπόν το Range Rover σταμάτησε έξω από την πολυκατοικία στο Παλαιό Φάληρο και ο Αλέξανδρος Αγγλούπας μπήκε στο σπίτι, άφησε την Ολγα στον κάτω όροφο για να φτιάξει καφέ και ανέβηκε στον πάνω για να συναντήσει τη Γωγώ και να δει το σκυλάκι της. Ο ίδιος υποστήριξε ότι η νεαρή ηθοποιός θα έφευγε τις επόμενες ημέρες στην Αμερική για σπουδές και η αδελφή της Ολγα θα τη συνόδευε. Μάλιστα του είχαν ζητήσει να κρατήσει για λίγες ημέρες το σκυλάκι και έτσι ο 33χρονος πήγαινε ακόμα και δύο φορές την ημέρα στο σπίτι των δύο γυναικών προκειμένου να εξοικειωθεί με το κατοικίδιο.
 
Μέχρι αυτό το σημείο οι καταθέσεις των δύο κοριτσιών δεν φαίνεται να έχουν διαφορές. Οι αντιφάσεις ξεκινούν στη συνέχεια. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριζαν τόσο η Ολγα Φαρμάκη όσο και ο Αλέξανδρος Αγγλούπας, στο καθιστικό ο επιχειρηματίας έβγαλε το σακάκι του και μόλις πήγε να αφήσει το πιστόλι πάνω στο τραπέζι ακούστηκε ο πυροβολισμός... Η σφαίρα καρφώθηκε στη βουβωνική χώρα της νεαρής ηθοποιού. Για να εκπυρσοκροτήσει βεβαίως το πιστόλι σημαίνει ότι ήταν οπλισμένο και υπήρχε σφαίρα στη θαλάμη. Με απλά λόγια, το 45άρι Colt defender ήταν οπλισμένο τη στιγμή που το ακουμπούσε στο τραπέζι ο επιχειρηματίας...

Η Γωγώ Φαρμάκη -λένε απόλυτα έγκυρες πληροφορίες- υποστηρίζει στην κατάθεσή της ότι ο πυροβολισμός σε βάρος της δεν ήταν ατύχημα. Φέρεται να έχει πει ότι υπήρξε έντονος διαπληκτισμός με τον Αλέξανδρο Αγγλούπα και πως ο 33χρονος επιχειρηματίας έβγαλε από την τσέπη του το πιστόλι. Στη συνέχεια λέει ότι δέχτηκε τον πυροβολισμό και σωριάστηκε αιμόφυρτη στο πάτωμα. Αυτό που εξετάζουν τώρα οι αστυνομικοί είναι αν το όπλο εκπυρσοκρότησε κατά λάθος όπως ο επιχειρηματίας το έβγαζε από το σακάκι ή το κρατούσε για να απειλήσει την ηθοποιό και στη συνέχεια πάτησε τη σκανδάλη και την πυροβόλησε εν ψυχρώ. Το γεγονός ότι ο επιχειρηματίας μετέφερε με το αυτοκίνητό του τη Γωγώ Φαρμάκη στο νοσοκομείο είχε ως αποτέλεσμα να της σώσει τη ζωή. Σήμερα, ύστερα από απανωτά χειρουργεία, η κοπέλα είναι αρκετά καλά στην υγεία της και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα επιστρέψει στο σπίτι της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης