Η Βάσω Καζαντζίδη μίλησε για την ταινία «Υπάρχω» στην επίσημη πρεμιέρα που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 9 Δεκεμβρίου για τη ζωή του αείμνηστου Στέλιου Καζαντζίδη.
Η τελευταία σύζυγος του σπουδαίου τραγουδιστή δεν θα μπορούσε να λείπει, φυσικά, από τη σημαντική βραδιά, η οποία δεν παρέλειψε να κάνει και κάποιες δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.
Συγκεκριμένα, είπε: «Από την αρχή μέχρι το τέλος συγκίνηση, συγκίνηση, συγκίνηση. Μοναδικοί για τον ρόλο τους όλοι, καταπληκτικό, δεν έχω λόγια. Ο Στέλιος από εκεί πάνω είναι ευχαριστημένος και εγώ ολοκλήρωσα αυτό που έπρεπε να κάνω για εκείνον».
Η συνεργασία της Cooltrends με την Parfois αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα μεθοδικής ανάπτυξης βασισμένης στη συνέπεια, την ωριμότητα και τα μετρήσιμα αποτελέσματα