Η άκρως ερωτική διαφήμιση της Dolce & Gabbana με πρωταγωνίστρια τη Μαντόνα και δύο νεαρούς, δείτε βίντεο
Στο διάρκειας ενός λεπτού βίντεο η Μαντόνα, μεταξύ άλλων, εμφανίζεται με εσώρουχα, ξαπλώνει στο κρεβάτι με τους νεαρούς για μια προκλητική σκηνή με δεμένα μάτια, ενώ ζωγραφίζει γυμνό τον έναν εξ αυτών
Έχοντας για παρτενέρ δύο νεαρούς, η 67χρονη τραγούδιστρια θυμίζει για άλλη μια φορά τον προκλητικό της χαρακτήρα.
Στο διάρκειας ενός λεπτού βίντεο, η Μαντόνα, μεταξύ άλλων, εμφανίζεται με εσώρουχα, ξαπλώνει στο κρεβάτι με τους νεαρούς για μια προκλητική σκηνή με δεμένα μάτια και δαντελένια εσώρουχα, ενώ ζωγραφίζει γυμνό τον έναν εξ αυτών.
Η βασίλισσα της ποπ ξεκινά αποκαλύπτοντας το ντεκολτέ της με ένα μαύρο μίνι φόρεμα και ολοκληρώνει με ένα ζευγάρι μαύρες κάλτσες μέχρι τον μηρό και ένα ζευγάρι κλασικές μαύρες γόβες με μυτερή μύτη.
Η διαφήμιση αφορά την κυκλοφορία δύο νέων αρωμάτων από τον οίκο Dolce & Gabbana: The One Eau de Parfum Intense και The One for Men Parfum.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.