Τη δεύτερη τεχνική της πρόβα για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision πραγματοποίησε η εκπρόσωπος της Κύπρου, Silia Kapsis.
Η 17χρονη τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή του Malmo Arena για να ερμηνεύσει το Liar.
Στο βίντεο και στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα δείχνουν τη Silia Kapsis να φορά ένα λευκό παντελόνι και ένα λευκό τοπ, πλαισιωμένη από την ομάδα των τεσσάρων χορευτών της.
Παράλληλα, νωρίτερα σήμερα η σουηδική δημόσια τηλεόραση (SVT) ανακοίνωσε δύο από τα interval acts που θα απολαύσουν οι τηλεθεατές στους δύο ημιτελικούς και τα ονόματα που αποκαλύφθηκαν προκαλούν ήδη ενδιαφέρον.
Ο φετινός 68ος μουσικός διαγωνισμός της Eurovision πραγματοποιείται στο Μάλμε της Σουηδίας στις 7 (Α’ Ημιτελικός με τη συμμετοχή της Κύπρου), 9 (Β’ Ημιτελικός με τη συμμετοχή της Ελλάδας) και 11 Μαΐου (Μεγάλος Τελικός).
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.