Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» κι αρχικά, ανέφερε: «Σπούδασα στο πολιτικό τμήμα της Νομικής και από παράσταση της Νομικής, ξεκίνησα να γίνω ηθοποιός».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Άφησα την τράπεζα να ασχοληθώ με την υποκριτική. Η μητέρα μου είδε ότι είχα αγωνία να περάσω στη Νομική και μου είπε "γιατί παιδί μου δεν πας να γίνεις ηθοποιός;". Όταν επιλέγεις έναν χώρο να δουλέψεις, πρέπει να νιώθεις λίγο άρχοντας. Γίνονται τόσες πολλές δουλειές στην τηλεόραση που κάποια πράγματα καταντάνε παρακμιακά».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cyzovgb48dn5)
Αναφορικά με τον γιο του, Ιάσονα Παπαματθαίου, ο οποίος έχει ακολουθήσει τα βήματά του στην υποκριτική, είπε: «Αυτό που θα ήθελα για τον γιο μου είναι να γίνει γιατρός. Όταν μου είπε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός, ξαφνιάστηκα. Όταν τον είδα στην πρώτη του παράσταση, ήταν πολύ καλός, του είπα πως έγινα οπαδός του. Ο Ιάσονας είναι ένα σεμνό, πολύ καλό παιδί και ταλαντούχος».
Τέλος, είπε: «Είναι ανεπίτρεπτο και κουφό να μην υπάρχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του ηθοποιού. Ο καθένας περαστικός, τον βάζεις μέσα για να παίξει».
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.