Καλοκαιρινές διακοπές χωρίς μια βουτιά στο Ιόνιο δεν υπάρχουν για τον Γιώργο Λιάγκα.
Καλοκαιρινές διακοπές χωρίς μια βουτιά στο Ιόνιο δεν υπάρχουν για τον Γιώργο Λιάγκα. Έτσι μετά την Κρήτη και τη Βόρεια Ελλάδα ο παρουσιαστής με τη σύζυγο του Φαίη Σκορδά σάλπαρε με το σκάφος τους για το Μεγανήσι και την Κεφαλονιά.
Το ζευγάρι κάνει μία ακόμα υπέροχη κρουαζιέρα στο Ιόνιο όπως και πέρυσι καθώς του αρέσει πολύ να επισκέπτεται απομονωμένες παραλίες και τα κρυστάλλινα νερά των νησιών εκεί, όπως αναφέρεται και στο περιοδικό ΟΚ.
Όσο για το γιό τους Γιάννη κάνει και αυτός τις διακοπές του στο Κιλκίς με την οικογένεια της Φαίης που τον χαίρονται πριν επιστρέψει η οικογένεια Λιάγκα στην Αθήνα.
Με μόττο το «Unwrap Your Style» και χιλιάδες νέους κωδικούς από τις χειμερινές συλλογές, το κατάστημα Sneaker Cage στο The Mall Athens αποτελεί κορυφαίο προορισμό για athleisure εμφανίσεις που δεν θυσιάζουν το στυλ για την άνεση.
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.