Οι δύο νέοι -το μοντέλο Έντουαρντ Στεργίουκαι η χορεύτρια Μαριάννα Γεωργαντή- ήρθαν κοντά στις πρόβες του «Dancing WithThe Stars» και εκεί φαίνεται να γεννήθηκε ένας έρωτας!
Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ παρουσιάστηκε σήμερα στην εκπομπή «Super Κατερίνα».
Η Μαριάννα Γεωργαντή, ερωτηθείσα από την ρεπόρτερ της εκπομπής αν βρίσκεται σε σχέση με το μοντέλο, απάντησε:
«Τι διαβάζετε; Πείτε μου και εμένα. Ποιος τα γράφει αυτά; Οι φίλες μου ίσως, γιατί ειναι πολύ γοητευτικός ο Έντουαρντ. Και τον θέλουν όλες οι γυναίκες μάλλον», τόνισε.
Έπειτα, πρόσθεσε: «Ευχαριστώ πάρα πολύ που ήρθατε. Κυρία Ζηρδέλη, κυρία Καινούργιου να έχετε καλή εκπομπή. Είναι πράγματι πολύ γοητευτικός ο Έντουαρντ. Καλή συνέχεια σε όλους».
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.