Έντουαρντ Στεργίου: «Στο Dancing With The Stars δοκιμάζω τις αντοχές μου»

Έντουαρντ Στεργίου: «Στο Dancing With The Stars δοκιμάζω τις αντοχές μου»

Ο πρώην παίκτης του «Greece's Next Top Model» μιλάει για τα επαγγελματικά του σχέδια, την προσωπική του ζωή και τη συμμετοχή του στο «DWTS», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες

ent
Για την απόφασή του να λάβει μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό χορού υποστήριξε: «Στην αρχή ήμουν διστακτικός. Μετά το φίλτραρα λίγο καλύτερα. Κατάλαβα ότι είναι μία φανταστική ιδέα. Πάντα ήθελα να μάθω να χορεύω και τώρα θα μου δοθεί η ευκαιρία να μάθω κάποιους χορούς και να δω αν το έχω. Ξεκινάω από το μηδέν. Δεν έχω κάνει τίποτα. Υπάρχει μία εξέλιξη και προοπτική».



«Η χορεύτριά μου είναι διαμάντι. Είναι η καλύτερη! Μου έχει πει για την πρεμιέρα να μην παραπατήσω και να κάνω το lead. Είναι μία μετάβαση από το προηγούμενο ριάλιτι σε μία καλή χρονική στιγμή. Δοκιμάζω τις αντοχές μου», πρόσθεσε, καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή «Breakfast@Star».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cen33xg9mm2h-sf)


Παράλληλα, γνωστοποίησε πως αυτή την περίοδο δεν έχει σχέση με κάποια κοπέλα. «Με τέτοιο πρόγραμμα δεν υπάρχει προσωπική ζωή. Υπάρχουν κάτι ωραία πραγματάκια να γίνονται», τόνισε.

Αναφορικά με το μόντελινγκ, δήλωσε: «Θα έκανα γυμνή φωτογράφιση, αλλά προς το παρόν, στο κοντινό μέλλον, δεν υπάρχει κάτι».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cen3569oh24h-sf)


Κλείσιμο
Ο Έντουαρντ Στεργίου αποκάλυψε, επίσης, πως είχε συμμετάσχει παλαιότερα στο «Ραντεβού στα Τυφλά». Επιπλέον, παραδέχτηκε πως έχει βγει ραντεβού με κοπέλα την οποία γνώρισε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Θα έβγαινα ένα ραντεβού στα τυφλά. Μου αρέσουν αυτά τα τολμηρά. Σε κάποια μηνύματα στα social media απαντάω. Σε μηνύματα ωραία, που μου τραβάνε την προσοχή και όχι χυδαία, απαντάω. Έχω βγει μία φορά ραντεβού με κοπέλα από τα social. Ήταν μία πολύ ευχάριστη έκπληξη», ανέφερε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cen38dv1g34x-sf)


Τέλος, ο γοητευτικός νέος περιέγραψε την ιδανική γυναίκα για αυτόν. Σύμφωνα με τον ίδιο, θα πρέπει να είναι έξυπνη, ενδιαφέρουσα και να υπάρχει σεβασμός μεταξύ τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Πήρε εξιτήριο ο εξάχρονος Φώτης που τραυματίστηκε στα καρτ - Ζήτησε να φάει παστίτσιο

O εφιάλτης των Χριστουγέννων: Γιορτές χωρίς γαλοπούλα και μπύρα κινδυνεύουν να κάνουν οι Βρετανοί

Εμπλοκή με αμερικάνικο κρουαζιερόπλοιο στην Τήνο: Γιατί δεν αφήνουν 250 επιβάτες να αποβιβαστούν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης