Μπλεξίματα με την Δικαιοσύνη έχει ο γνωστός ράπερMad Clip, κατά κόσμον Παναγιώτης Αναστασόπουλος ο οποίος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Μοσχάτου χθες το βράδυ. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο, αυτός δεν υπάκουσε και ακολούθησε καταδίωξη κατά την διάρκεια της οποίας ο Mad Clip παραβίασε τέσσερα κόκκινα φανάρια οδηγώντας γρήγορα και επικίνδυνα.
Οι κατηγορίες που αντιμετώπισε ο 34χρονος μουσικός αφορούσαν σε απείθεια και επίθεση κατά των αστυνομικών που τον συνέλαβαν. Σε βάρος του δεν ασκήθηκε δικογραφία, ενώ αντίθετα, βεβαιώθηκαν σε βάρος του σειρά παραβάσεων με υψηλά χρηματικά και διοικητικά πρόστιμα, όπως αυτό της άσκοπης μετακίνησης και αφέθηκε ελεύθερος.
Σήμερα, με αφορμή το χθεσινό συμβάν προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram στην οποία κάνει πλάκα με τους φίλους του. Συγκεκριμένα, στο βίντεο που δημοσίευσε παίζει ένα video game με αυτοκίνητα.
Η πλατφόρμα «Zero Waste HORECA» αποτελεί πρότυπο καινοτομίας στον κλάδο Φιλοξενίας και Εστίασης, παρέχοντας τα εργαλεία και την έμπνευση για τη μείωση του συνολικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος μιας επιχείρησης
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.