Σε τροχιά τελικού μπαίνει τοBachelorκαθώς καταφθάνουν σήμερα σε ξενοδοχείο της Βραυρώνας οι παίκτριες του μαζί με τον Παναγιώτη Βασιλάκο για τα γυρίσματα του ημιτελικού.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, η διαδικασία θα κρατήσει 4 ημέρες για να αναδειχθούν ποια κορίτσια θα πάρουν το «εισιτήριο» του τελικού.
Φιναλίστ είναι τρία κορίτσια και όχι δύο όπως είχε διαρρεύσει. Πρόκειται για την Αντζελίνα, τη Βίβιαν και τη Νικόλ όπου θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε μια τελική «μάχη» για την καρδιά του Παναγιώτη.
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης