Ανοιχτά από τις 7:00 το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ θα είναι ανοιχτά αύριο, Μεγάλο Σάββατο τα σούπερ μάρκετ, σύμφωνα με ανάρτηση του υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκου Παπαθανάση, στο Twitter.
Ο υφυπουργός σημειώνει επίσης ότι «την Κυριακή του Πάσχα, τα καταστήματα των οποίων η λειτουργία δεν έχει ανασταλεί, λειτουργούν κανονικά σύμφωνα με το ισχύον για τις Κυριακές πλαίσιο».
Αναλυτικά το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων
Μεγάλη Παρασκευή
* Οι υπεραγορές τροφίμων (σούπερ μάρκετ) από 13:00-19:00
* Τα υπόλοιπα καταστήματα των οποίων η λειτουργία δεν έχει ανασταλεί με κρατική απόφαση έως τις 21:00.
Μεγάλο Σάββατο
* Όλα τα καταστήματα λειτουργούν έως τις 20:00.
* Την Κυριακή του Πάσχα οι φούρνοι και τα ζαχαροπλαστεία λειτουργούν κανονικά.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Υπάρχουν κάποια νέα «spots» που δεν γίνονται γνωστά επειδή είναι trendy, αλλά επειδή απλώς λειτουργούν σωστά. Χωρίς θόρυβο και περιττή προβολή. Το Καφέ «ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.