Συνεχίζει να εξαπλώνεται η επιδημία του κορωνοϊού και στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες. Τα κρούσματα, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε νωρίτερα ο γιατρός και επιστημονικός συνεργάτης του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας ανέρχονται σε 84, καθώς το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν άλλα 11.
Αυτό που αξίζει αναφοράς, είναι το γεγονός πως υπάρχουν τέσσερις ασθενείς, όλοι τους στην Αθήνα, οι οποίοι δεν έχουν ιχνηλατηθεί ακόμα και, κατά συνέπεια, οι ειδικοί δεν γνωρίζουν ποια είναι η πηγή μετάδοσης του ιού.
Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά ο κ. Τσιόδρας, πρόκειται για κρούσματα που δεν έχουν ιστορικό. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για άτομα ηλικίας περίπου 60 ετών, τα οποία νοσηλεύονται μεν με πνευμονία, ωστόσο η αλλαγή του ορισμού του «κρούσματος κορωνοϊού» από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τους συμπεριέλαβε, τελικά, σε αυτή την κατηγορία.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.