Αυξημένη κίνησηυπάρχει αυτή την ώρα στις κεντρικές οδούς της Αθήνας.
Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τις γιορτές των Χριστουγέννων και αυτό σε συνδυασμό με το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων δημιουργεί προβλήματα στην κυκλοφορία. Σημειώνεται, μάλιστα, ότι νωρίτερα η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε συγκέντρωση έξω από τη ΓΑΔΑ ενάντια στην καταστολή και την αστυνομική βία, με αποτέλεσμα να κλείσει για λίγη ώρα η λεωφόρος Αλεξάνδρας.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, τα κυριότερα προβλήματα εστιάζονται στους παρακάτω δρόμους:
- Στην Αθηνών - Λαμίας και στα δύο ρεύματα
- Στη λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα προς Αθήνα
- Στη λεωφόρο Αλεξάνδρας
- Στη λεωφόρο Μεσογείων
- Στη λεωφόρο Κατεχάκη στο ρεύμα προς Αθήνα
Κλείσιμο
- Στη λεωφόρο Κηφισίας και στα δύο ρεύματα
- Στη Βασ. Σοφίας και στα δύο ρεύματα
- Στη λεωφόρο Ηλιουπόλεως
- Στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Πειραιά
- Στην περιφερειακή Καρέα στο ρεύμα προς Ηλιούπολη
Η ανανέωση της Χάρτας Διαφορετικότητας από τη bwin Greece αντανακλά εκ νέου τη δέσμευσή του βραβευμένου brand να προσφέρει ένα δίκαιο εργασιακό περιβάλλον.
Με 50 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ολοκληρωμένες λύσεις, εξειδικευμένη υποστήριξη και χιλιάδες προϊόντα για τις επιχειρήσεις στον κλάδο της εστίασης και της φιλοξενίας, τα METRO Cash & Carry είναι ο απόλυτος One Stop Shop προορισμός.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.