Σητεία: Βρέθηκε νάρκη στη θαλάσσια περιοχή της Κάτω Ζάκρου
Η νάρκη βρίσκεται στη θάλασσα σε βάθος περίπου τριών μέτρων και σε απόσταση 50 μέτρων από την ακτή
Ένα περίεργο αντικείμενο που παρέπεμπε σε νάρκη βυθού εντοπίστηκε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης στη θαλάσσια περιοχή της Κάτω Ζάκρου στη Σητεία. Για τον εντοπισμό της πιθανής νάρκης ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σητείας και άμεσα λιμενικοί έσπευσαν στο σημείο.
Όπως διαπιστώθηκε, η νάρκη βρίσκεται στη θάλασσα σε βάθος περίπου τριών μέτρων και σε απόσταση 50 μέτρων από την ακτή.
Το Λιμεναρχείο Σητείας επισήμανε την ακριβή θέση στην οποία έχει ποντιστεί το αντικείμενο και έχει ήδη ενημερωθεί η Ναυτική Διοίκηση Αιγαίου προκειμένου εξειδικευμένοι δύτες να αναλάβουν την ασφαλή απομάκρυνση και εξουδετέρωσή της.
Η πλατφόρμα «Zero Waste HORECA» αποτελεί πρότυπο καινοτομίας στον κλάδο Φιλοξενίας και Εστίασης, παρέχοντας τα εργαλεία και την έμπνευση για τη μείωση του συνολικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος μιας επιχείρησης
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.