«Καταστραφήκαμε» λένε επιχειρηματίες μετά το μπλακ άουτ στην ανατολική Θεσσαλονίκη

«Καταστραφήκαμε» λένε επιχειρηματίες μετά το μπλακ άουτ στην ανατολική Θεσσαλονίκη

Οι εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάσταση της βλάβης συνεχίζονται, χωρίς να έχει προσδιοριστεί η ακριβής ώρα ολοκλήρωσής τους - Σε δύσκολη θέση οι επιχειρηματίες με ευπαθή προϊόντα

salonika_revma
Πολλές είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν δεκάδες επιχειρηματίες στην Ανατολική Θεσσαλονίκη λόγω της πολύωρης διακοπής ρεύματος που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Όσοι εμπορεύονται ευπαθή προϊόντα, όπως παγωτά, αλλαντικά και κρεάτα, είναι αυτοί που έχουν πληγεί περισσότερο μέχρι στιγμής. Ορισμένοι που αντιλήφθηκαν έγκαιρα τη διακοπή προνόησαν να μεταφέρουν τα προϊόντα σε ψυγεία σε άλλες περιοχές, ενώ άλλοι χρησιμοποιούν γεννήτριες, προκειμένου να ηλεκτροδοτηθούν οι επιχειρήσεις τους.

Grtimes.gr - Διακοπή ρεύματος στην Α.Θεσσαλονίκη


Μέχρι στιγμής δεν υπάρχε κάποια ενημέρωση για την ακριβή ώρα αποκατάστασης της βλάβης.

Στην ίδια δύσκολη κατάσταση, βρίσκονται και υποκαταστήματα μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ που βρίσκονται στην περιοχή, τα οποία αναγκάστηκαν να κλείσουν.

Κλείσιμο


Στη συμβολή των οδών Βούλγαρη και Μελενίκου σημειώθηκε η μία από τις δύο σοβαρές βλάβες στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ και πολυμελές συνεργείο προσπαθεί να αποκαταστήσει την υπόγεια βλάβη το συντομότερο δυνατόν.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης ενδεχομένως να αργήσει άλλες τρεις με τέσσερις ώρες περίπου.

Πηγή: GRTimes
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης