Ηλεία: Λήστεψαν και βανδάλισαν το τροχόσπιτο Γερμανού τουρίστα

Ηλεία: Λήστεψαν και βανδάλισαν το τροχόσπιτο Γερμανού τουρίστα

Είχε σταθμεύσει το τροχόσπιτο στην παραλία του Νεοχωρίου Ζαχάρως, αλλά όταν επέστρεψε αντίκρισε εικόνα απόλυτης καταστροφής

troxospito-paralia-arxeio
Για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα, έγινε στόχος κακοποιών το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο ενός αλλοδαπού στην Ηλεία. Αντίθετα με την προηγούμενη, ο Γερμανός ιδιοκτήτης του στάθηκε τυχερός δεν βρισκόταν εκεί όταν έγινε η εισβολή, η οποία κατέληξε σε λεηλασία και βανδαλισμούς!

Ο άτυχος τουρίστας είχε σταθμεύσει το τροχόσπιτο στην παραλία του Νεοχωρίου Ζαχάρως, αλλά όταν επέστρεψε αντίκρισε εικόνα απόλυτης καταστροφής. Στο διάστημα της απουσίας του, άγνωστοι είχαν σπάσει την πόρτα και είχαν κλέψει από μέσα έναν φορητό υπολογιστή, ένα tablet, κινητά και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 5.000 ευρώ.

Σαν να μην τους έφτανε η λεία τους, όμως, οι δράστες τα έκαναν «γης Μαδιάμ» στο τροχόσπιτο, προκαλώντας του ζημιές ύψους 4.000 ευρώ! Ο Γερμανός ενημέρωσε την Αστυνομία που ερευνά την υπόθεση, ενώ κλιμάκιο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας πήρε αποτυπώματα σε μια προσπάθεια να ταυτοποιηθούν οι βάνδαλοι εισβολείς.

Αυτό συνέβη ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα που διενεργεί η Αστυνομία για το προηγούμενο περιστατικό, που είχε συμβεί το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής 14 Απριλίου στο Παλαιοχώρι Γαστούνης, όπου είχε παρκάρει το τροχόσπιτό του ένα ζευγάρι αλλοδαπών που έκαναν διακοπές. Ξαφνικά, άγνωστοι με καλυμμένα χαρακτηριστικά έσπασαν τα τζάμια, τους ακινητοποίησαν απειλώντας τους με μαχαίρι και άρπαξαν μετρητά ύψους 4.000 ευρώ, ρούχα, προσωπικά αντικείμενα και τις ηλεκτρικές συσκευές. Πριν φύγουν, μάλιστα, κατέστρεψαν τη μίζα του οχήματος και έσκισαν τα λάστιχα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης