Το ορμητήριο σπείρας ληστών που δρουν στην ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας φαίνεται ότι ανακάλυψαν τυχαία κυνηγοί που αναζητούσαν τα σκυλιά τους στην περιοχή «Λυκότρυπες», κοντά στο χωριό Πίτσι του δήμου Μακρακώμης!
Την ώρα που έψαχναν τα σκυλιά τους τα οποία αναζητούσαν θηράματα, βρέθηκαν σε μια μικρή σπηλιά, μέσα στην οποία αντίκρισαν έκπληκτοι ένα οπλοστάσιο με τυφέκια τύπου Καλάσνικοφ και πλήθος γεμιστήρες και σφαίρες. Αμέσως ενημέρωσαν την Αστυνομία και στο σημείο έφτασαν άνδρες του αστυνομικού τμήματος Σπερχειάδας.
Τα ευρήματα κατασχέθηκαν και τα Καλάσνικοφ εστάλησαν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας για να γίνει βαλλιστική εξέταση και να εξακριβωθεί αν και σε ποια περίπτωση έχουν χρησιμοποιηθεί, αλλά και να ανιχνευτούν τυχόν δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό που μπορεί να οδηγήσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητας αυτών που τα έκρυψαν.
Η πλατφόρμα «Zero Waste HORECA» αποτελεί πρότυπο καινοτομίας στον κλάδο Φιλοξενίας και Εστίασης, παρέχοντας τα εργαλεία και την έμπνευση για τη μείωση του συνολικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος μιας επιχείρησης
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.