Στο σημείο της τραγωδίας στα Τέμπη βρέθηκαν την Παρασκευή (27/2) συγγενείς των θυμάτων για να αφήσουν λουλούδια στη μνήμη τους.
Αύριο Σάββατο (28/2) συμπληρώνονται τρία χρόνια από την τραγωδία. Διαδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλη τη χώρα, όπως και στην Λάρισα στις 12 το μεσημέρι, στην πόλη όπου θα διεξαχθεί η βασική δίκη στις 23 Μαρτίου.
Παράλληλα στη 1 το μεσημέρι θα γίνει τρισάγιο στο σημείο της τραγωδίας στη μνήμη των θυμάτων από τους συγγενείς, ενώ στις 8 το βράδυ της ίδιας ημέρας υπάρχει κάλεσμα για εκδήλωση από τις οικογένειες Πλακιά στον σταθμό της Καλαμπάκας.
Την ώρα της τραγωδίας λίγο πριν από τις 12 φίλοι και συγγενείς θα συγκεντρωθούν έξω από το σταθμό του ΟΣΕ στη Λάρισα και θα ανάψουν κεράκια στη μνήμη των 57 θυμάτων.
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου αφήνει λουλούδια στη μνήμη των 57 θυμάτων
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.