Τραγική κατάληξη είχε η επιχείρηση διάσωσης μεταναστών ανατολικά της Σάμου το βράδυ της Τετάρτης με δύο παιδιά να χάνουν τη ζωή τους.
Σύμφωνα με το Λιμενικό τα δύο παιδιά βρίσκονταν σε βάρκα με συνολικά 11 μετανάστες που βούλιαξε ανατολικά της Σάμου.
Οι λιμενικοί κατάφεραν να ανασύρουν τα δύο παιδιά, τα οποία όμως δεν άντεξαν και άφησαν την τελευταία τους πνοή.
Οι υπόλοιποι μετανάστες που διασώθηκαν είπαν αρχικά στους λιμενικούς ότι αγνοούνταν και άλλα δύο άτομα ενώ στη συνέχεια τους είπαν ότι ένα άτομα ήταν αυτό που είχαν χαθεί τα ίχνη του. Λίγη ώρα αργότερα στη θαλάσσια περιοχή στην οποία διεξάγονταν οι έρευνες οι λιμενικοί εντόπισαν τη σορό ενός άνδρα.
Στις έρευνες στη θαλάσσια περιοχή συμμετείχαν ένα πλοίο ανοιχτής θαλάσσης του λιμενικού, ένα πλωτό ένα ναυαγοσωστικό, σκάφος της Frontex και ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ