Τουριστικό σκάφος με 69 μετανάστες, εντοπίστηκε από το λιμενικό στα Κύθηρα

limeniko

Συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί διακινητές τους, Ουκρανικής υπηκοότητας

Τουριστικό σκάφος που είχε αναχωρήσει από τη μαρίνα στο Καλαμάκι Αττικής με 69 μετανάστες, πιθανόν για κάποια χώρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης, εντοπίστηκε χθες στο λιμάνι Διακοφτίου Κυθήρων, μετά από τηλεφώνημα πολίτη.

Στελέχη της λιμενική αρχής Κυθήρων προέβησαν σε έλεγχο του εν λόγω σκάφους όπου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν και δύο αλλοδαποί διακινητές Ουκρανικής υπηκοότητας 36 και 31 ετών αντίστοιχα.

Το σκάφος κατασχέθηκε ενώ οι δύο διακινητές αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πειραιά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ (8)

ΜΑΖΕΥΕ

μάζευε κι ας είν΄ και ρώΥες

Πρώnv τoξότns vυv X.A.

@10:28: Kαμάρωvε ο μαkάκ@ς ο Mυτιληvιός "τα δnμoκρατικά κάστρα μας", χαμoγελoύσε αυτάρεσκα ο βλάk@ς από την Μανταμάδο... "οι Λέσβιοι έxoυν δnμοκρατική παράδoσn"... δάκρuzε ο nλi8ιos από την Καλλονή, "τα άπαρτα κάστρα της αριστεράς και οι κάτoικοι με τις δnμoκρατικές ευαισθnσίεs". Tώρα φωvασκεi και διαμαρτύρεται ο αρxιμ@κάk@ς, που θα του αγαπάν την κόρη, την γυvαiκα και την μάvα οι Aφγαvoi κι άμα τους φαvεί μπάvικos θα του ξηγnθoύν κι αυτόν μια περατzάδα να το γλεντήσει. Toυς λέγανε @@ριές τα μέσα μαzικής εξαπάτnσης κι αυτοί οι nλi8ιoι τις πiστευαv.

Κουλικός πρooδευτικός αvτιρατσιστήs του τόξoυ φιλελές #metonkyriako

Evτάξει... δεν είvαι όλοι οι πρόσφυγες που έρxoνται τζιxαvτιστές!

Νίκoς

Ρε Mπετόστoκε, αυτό έλειπε να είναι όλοι τζιχαντιστές! Ένα 2% να είναι στα τόσα εκατομμύρια παράτυπων μεταναστών, κάνε λογαριασμό και κατάλαβε ότι είναι θέμα χρόνο να σου αφαιρέσουν το κεφάλι από τους ώμους... σου απλά και μόνο επειδή είσαι άπιστος!

Φυσικα

...και έρχονται με τουριστικά σκάφη, επενδυτές τουρίστες είναι! Μάσα, ξάπλα, κινητό, χαρτζιλικωμα με Credit Card-Soros και ξεσάλωμα με τις ευλογίες των «ελληνων» κομμουνιστών

...

Σε λίγο τα "προσφυγόπουλα" στα κρεβάτια των ανήλικων κορών σας ;-)

Καλώς τα,

τα λαθρομεταναστάκια τα ζουμπουρλούδικα.Γρήγορα στον Πάκη για ιθαγένεια και μετά στο εκλογικό τμήμα.Ψηφίζετε υπευθυνα, Τσίμπλα ή Κούλη ή Φώφη ή "πατριώτες" χρυσαυγόπουλα.Το αποτελεσμα θα είναι για μας το ίδιο.Ευρ'ώ-->αργός θάνατος-->διαμελισμός--->γερμανικοι ή τουρκικοι φούρνοι.

Αφού θέλουν να φύγουν

Εμείς τους γυρνάμε πίσω; Αυτό είναι είμαστε σοβαρό κράτος

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Giorgos_Patoulis

Η Περιφέρεια, δια στόματος Γιώργου Πατούλη, έχει ζητήσει την παρέμβαση των δημάρχων προκειμένου να προχωρήσουν από τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στην επιβολή προστίμων και κυρώσεων σε όσες περιπτώσεις διαπιστώνεται παρανομία