Μεγάλη επιχείρηση έχει στηθεί από το πρωί της Πρωτοχρονιάς στο Γαρδίκι για 50 περίπου άτομα που έχουν εγκλωβιστεί σε ξενοδοχείο της περιοχής από την έντονη χιονόπτωση που δημιούργησε προβλήματα από το βράδυ της Δευτέρας.
Το χιόνι το οποίο έχει ξεπεράσει τους 70 πόντους είναι αδύνατο να διασπαστεί ως αυτή την ώρα και σύμφωνα με τον υπεύθυνο της πολιτικής προστασίας Θανάση Καρακάντζα έχει επιστρατευθεί ειδικό μηχάνημα το οποίο έχει στην διάθεση της η πολιτική προστασία από τις… Άλπεις.
Γίνονται προσπάθειες προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος και να μπορέσουν οι 50 περίπου εκδρομείς που βρίσκονται στο χωριό -και διαμένουν στο ξενοδοχείο – να επιστρέψουν στους προορισμούς τους. Αν δεν μπορέσει και το ειδικό μηχάνημα να απομακρύνει το χιόνι και να ανοίξει τον δρόμο θα επιστρατευθεί μπουλντόζα μιας και το χιόνι είναι αρκετά βαρύ.
Στο μεταξύ πολλά χωριά της Οίτης αλλά και της Δυτικής Φθιώτιδας, όπως Κυριακοχώρι. Πάππα, Δάφνη κ.α έχουν αποκλειστεί από τον χιονιά.
Η πλατφόρμα «Zero Waste HORECA» αποτελεί πρότυπο καινοτομίας στον κλάδο Φιλοξενίας και Εστίασης, παρέχοντας τα εργαλεία και την έμπνευση για τη μείωση του συνολικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος μιας επιχείρησης
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.