Έγκλημα στου Φιλοπάππου: Θέμα χρόνου η σύλληψη των δραστών
Πρόκειται για τρεις σεσημασμένους Πακιστανούς οι οποίοι αποτελούν μέλη μιας άγριας συμμορίας ληστών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του ιστορικού κέντρου
Ξέρουν τους τρεις ληστές του Φιλοπάππου, γνωρίζουν τα κρησφύγετα τους και τους ψάχνουν να τους περάσουν χειροπέδες. Θέμα χρόνου είναι η σύλληψη των τριών αλλοδαπών που ανήμερα της Παναγίας λήστεψαν μπροστά στα μάτια της Πορτογαλίδας φίλης του και έστειλαν στο θάνατο τον 25χρονο φοιτητή Νίκο Μουστάκα.
Πρόκειται για τρεις σεσημασμένους Πακιστανούς οι οποίοι αποτελούν μέλη μιας άγριας συμμορίας ληστών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του ιστορικού κέντρου οι οποίοι έχουν σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες ταυτοποιηθεί από τις αρχές και αναζητούνται.
Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών που χειρίζονται την υπόθεση σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών που έχει την “ακτινογραφία “ των συμμοριών του κέντρου, δείχνουν αισιόδοξοι καθώς “πηγές” της Κατεχάκη δηλώνουν στο protothema.gr πως είναι πλέον θέμα χρόνου να πέσουν στα δίχτυα του νόμου. Αυτό που προβληματίζει ωστόσο τις αρχές είναι το γεγονός πως αν και τους ξέρουν, οι δράστες έχουν εξαφανιστεί από τα στέκια τους με ανοικτό το ενδεχόμενο να έχουν φύγει από την Αθήνα και να έχουν “λουφάξει” στην επαρχία μέχρι να βρουν τρόπο να την κοπανήσουν από τη χώρα.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, η ελληνική εταιρεία γιόρτασε με εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες τα Χριστούγεννα και τις εορτές του νέου έτους