Όπως κάθε φορά που διοργανώνεται ένα μεγάλο γεγονός, έτσι και σήμερα, ημέρα διοργάνωσης του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία, το κέντρο της Θεσσαλονίκης έχει γεμίσει μικροπωλητές οι οποίοι πωλούν προϊόντα σχετικά με τη διοργάνωση.
Από νωρίς το πρωί, στήθηκαν στην παραλία της Θεσσαλονίκης πάγκοι με ελληνικές σημαίες, κασκόλ, μπλούζες και άλλα προϊόντα που θα μπορούσαν να αγοράσουν οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση.
Επίσης, πολλές καντίνες έχουν πάρει τις θέσεις τους κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου για να βρίσκονται σε ετοιμότητα όταν ο κόσμος αρχίζει να φτάνει στο χώρο.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί