Λέσβος: Αστυνομικοί συνέλαβαν παράνομους μετανάστες στο Hot Spot της Μόριας

Λέσβος: Αστυνομικοί συνέλαβαν παράνομους μετανάστες στο Hot Spot της Μόριας

Οι αστυνομικοί αναζητούσαν μετανάστες για τους οποίους έχει εκδοθεί οριστική απορριπτική απόφαση για την χορήγηση ασύλου, προκειμένου να απελαθούν

Λέσβος: Αστυνομικοί συνέλαβαν παράνομους μετανάστες στο Hot Spot της Μόριας
Από τις 06:00 το πρωί σήμερα, ξεκίνησε η γιγαντιαία επιχείρηση της αστυνομίας στο Hot Spot της Μόριας, προκειμένου να συλληφθούν μετανάστες, για τους οποίος έχει βγει απορριπτική, οριστική και αμετάκλητη απόφαση μη χορήγησης πολιτικού ασύλου και θα πρέπει να επαναπροωθηθούν στην Τουρκία.

Η αστυνομία κατέστρωσε ένα σχέδιο και... «έπιασε στον ύπνο» τους μετανάστες στη Μόρια, αφού σε προηγούμενες τέτοιες επιχειρήσεις οι μετανάστες ξεσηκώνονταν και δημιουργούσαν εκτεταμένες ζημιές.

Αφού πρώτα περικύκλωσαν ολόκληρο  τον περιβάλλοντα χώρο, μέσα στο HotSpot εισχώρησε μεγάλη αστυνομική δύναμη και ομάδες αστυνομικών με ανά χείρας τις αποφάσεις, χτυπούσαν την πόρτα τον κοντέινερ για να προχωρήσουν στις συλλήψεις.

Κλείσιμο
Στην επιχείρηση της αστυνομίας συμμετέχουν περισσότεροι από 350 αστυνομικοί, ενώ προληπτικά βρίσκονται στο Hot Spot της Μόριας μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για κάθε ενδεχόμενο.

Πηγή: lesvosnews.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης