Εισαγγελική παρέμβαση για τις απειλές Φιλιππάκη εναντίον Στουρνάρα
Ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, απέστειλε στον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Τόσκα και στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, την ανάρτηση του δημοσιογράφου στο Facebook, όπως και άλλες απειλές που δημοσιεύτηκαν στα social media εναντίον του
Την παρέμβαση των αρμόδιων εισαγγελικών αρχών προκάλεσε η ανάρτηση του δημοσιογράφου Γιώργου Φιλιππάκη για την υπόθεση της τρομοκρατικής επίθεσης στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, όπου το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Συντακτών, εκτοξεύει απειλές εναντίον του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος.
Όπως πληροφορείται το protothema.gr,. ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, απέστειλε στον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Τόσκα και στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, την ανάρτηση του Γιώργου Φιλιππάκη στο Facebook, όπως και άλλες απειλές που δημοσιεύτηκαν στα social media εναντίον του.
Κατά πληροφορίες, οι εισαγγελικές αρχές αναμένεται να ασκήσουν δίωξη τόσο για την ανάρτηση του Γιώργου Φιλιππάκη, όσο και για τα υπόλοιπα απειλητικά μηνύματα εναντίον του διοικητή της ΤτΕ,
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.
Η σταθερή επένδυση στους ανθρώπους της αποτυπώνεται το 2026, χρονιά κατά την οποία η Παπαστράτος συμπληρώνει 95 χρόνια επιτυχημένης διαδρομής, με την πιστοποίησή της ως «Κορυφαίος Εργοδότης» για 12η συνεχή χρονιά από το Top Employers Institute.