Την δική της εμπειρία και το παράπονο κατέθεσε μέσω του προφίλ της στο facebook η κόρη του διεθνούς ποδοσφαιριστή Γιώργου Μητσιμπόνα, που σκοτώθηκε σε τροχαίο το 1997.
Η Πωλίνα Μητσιμπόνα σχολίασε την συζήτηση που έχει ξεσπάσει γύρω από το φρικιαστικό πολύνεκρο τροχαίο με την Πόρσε και έγραψε: «Ο μπαμπάς μου είχε αυτοκίνητο 3000 κυβικών και παρόλα αυτά έφυγε από τη ζωή με ένα Opel corsa πηγαίνοντας με 85χλμ βαρέθηκα να μιλάτε για την Porsche.. μην κρίνετε γιατί δεν ξέρετε τι σας ξημερώνει..».
Κλείσιμο
Ο Γιώργος Μητσιμπόνας ήταν διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη Λάρισα στις 13 Σεπτεμβρίου του 1997.
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.