«Λουκέτο» σε μπαρ στο κέντρο της Αθήνας έβαλαν οι ελεγκτές της υπηρεσίας ερευνών και διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες Σάββατο το βράδυ, οι ελεγκτές επισκέφθηκαν μπαρ στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να προβούν σε έλεγχο. Κατά την διαδικασία διαπιστώθηκε πως το κατάστημα δεν είχε κόψει 16 αποδείξεις σε πελάτες του, παράβαση που επισύρει προσωρινό «λουκέτο».
Οι αρμόδιες υπηρεσίες σπεύδουν στο σημείο το απόγευμα της Κυριακής για να εφαρμόσουν την ποινή.
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.