Με φόντο τους πρόσφυγες στο λιμάνι φεύγουν οι εκδρομείς για το τριήμερο
Με φόντο τις τραγικές εικόνες με τους εκατοντάδες πρόσφυγες που προσπαθούν να φυλαχθούν από την έντονη βροχόπτωση στον Πειραιά ολοκληρώνεται η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας
Με φόντο τις τραγικές εικόνες με τους εκατοντάδες πρόσφυγες που προσπαθούν να φυλαχθούν από την έντονη βροχόπτωση στον Πειραιά ολοκληρώνεται η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.
ι χώροι που έχει παραχωρήσει ο ΟΛΠ για την προσωρινή διαμονή των προσφύγων που καταφθάνουν στο λιμάνι από τα νησιά του Αιγαίου είναι ήδη ασφυκτικά γεμάτοι, ενώ έχουν ήδη στηθεί σκηνές για να προστατευθούν από τη βροχή που έπεφτε ολόκληρο το βράδυ.
Στον Πειραιά, διαμένουν αυτή τη στιγμή περίπου 2.000 άνθρωποι, έχοντας εγκλωβιστεί στην Ελλάδα καθώς οι δρόμοι προς τη κεντρική και βόρεια Ευρώπη έχουν πλέον σφραγιστεί.
Την ίδια στιγμή σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής υπηρεσίας τις επόμενες ώρες η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση, ενώ από το απόγευμα αναμένονται έντονες βροχοπτώσεις, καταιγίδες ακόμα και χαλαζόπτωση
Η Motor Oil, μέσα από την πρωτοβουλία «Φροντίζω τον Αθλητισμό», επενδύει συστηματικά στον ελληνικό αθλητισμό, δίνοντας έμφαση στη νέα γενιά και στις ίσες ευκαιρίες