Συμβολικό κλείσιμο της Εγνατίας από αγρότες στον κόμβο Κερδυλλίων
Στην κινητοποίηση συμμετείχαν περισσότεροι από 300 αγρότες από διάφορες περιοχές του νομού
Την Εγνατία Οδό Σερρών - Καβάλας, στον κόμβο των Κερδυλλίων, έκλεισαν και σήμερα το μεσημέρι για περίπου μισή ώρα οι Σερραίοι αγρότες, οι οποίοι πραγματοποίησαν πεζή διαμαρτυρία.
Στην περιοχή, όπου βρίσκονται από την περασμένη Παρασκευή οι αγρότες με τα τρακτέρ τους παραταγμένα παραπλεύρως της Εγνατίας, υπήρχε και την Τρίτη μεγάλη αστυνομική δύναμη. Πολλοί από τους διερχόμενους οδηγούς περίμεναν υπομονετικά το πέρας της διαμαρτυρίας προκειμένου να συνεχίσουν το ταξίδι τους, ενώ άλλοι ακολούθησαν εναλλακτικές διαδρομές.
Στη σημερινή κινητοποίηση συμμετείχαν περισσότεροι από 300 αγρότες από διάφορες περιοχές του νομού, που στόχο έχουν να αφήσουν παραταγμένα τα τρακτέρ τους στον κόμβο των Κερδυλλίων, μέχρι εκπρόσωποί τους να συναντήσουν τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, κάτι που, σύμφωνα με τον γραμματέα της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής των Αγροτών Γιάννη Παναγή, αναμένεται να συμβεί την Παρασκευή.
Με μόττο το «Unwrap Your Style» και χιλιάδες νέους κωδικούς από τις χειμερινές συλλογές, το κατάστημα Sneaker Cage στο The Mall Athens αποτελεί κορυφαίο προορισμό για athleisure εμφανίσεις που δεν θυσιάζουν το στυλ για την άνεση.
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.