Διάσωση τραυματισμένης Γερμανίδας αναρριχήτριας στον Κοκκινόβραχο Λεωνιδίου

Διάσωση τραυματισμένης Γερμανίδας αναρριχήτριας στον Κοκκινόβραχο Λεωνιδίου

Η 26χρονη αναρριχήτρια είχε τραυματιστεί στο κεφάλι και η ομάδα διάσωσης αποτελούνταν από 4 άτομα και εθελοντές

Διάσωση τραυματισμένης Γερμανίδας αναρριχήτριας στον Κοκκινόβραχο Λεωνιδίου
Τέλος μπήκε στην περιπέτεια μια 26χρονης Γερμανίδας τουρίστριας η οποία βρισκόταν στο αναρριχητικό πεδίο Κοκκινόβραχου Λεωνιδίου στην περιοχή του δήμου Νότιας Κυνουρίας της Π.Ε. Αρκαδίας.

Η αναρριχήτρια, είχε τραυματιστεί στο κεφάλι και άμεσα πραγματοποιήθηκε γεωεντοπισμός της μέσω του 112 και κινητοποιήθηκε ομάδα διάσωσης 4 ατόμων και εθελοντές από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Λεωνιδίου.

Η διασωστική ομάδα προσέγγισε την τραυματία, προχώρησε σε ακινητοποίησή της και την μετέφερε με φορείο σε ασφαλές σημείο από όπου παρελήφθη από κινητό ομάδα του ΕΚΑΒ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης