Αναβλήθηκε η δίκη για το νέο επεισόδιο που εκτυλίχθηκε ανάμεσα στις δύο οικογένειες στα Βορίζιαμε κατηγορούμενους τους γονείς του 39χρονου Φανούρη Καργάκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του patris.gr, η δίκη στο Αυτόφωρο δικαστήριο ήταν να πραγματοποιηθεί σήμερα ωστόσο τόσο η μητέρα του 39χρονου όσο και ο πατέρας του νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.
Ο μεν πατέρας έχει διαγνωστεί με covid και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου ενώ η μητέρα αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία με πόνους στο στήθος και μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.
Εξαιτίας αυτών των εξελίξεων το Αυτόφωρο δικαστήριο θα αναβάλει την συνεδρίασή του για την συγκεκριμένη υπόθεση και αναμένεται να ορίσει νέα ημερομηνία.
Το νέο «επεισόδιο» που εκτυλίχθηκε στα Βορίζια σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη. Ο πατέρας και η μητέρα του 39χρονου Φανούρη είχαν μία έντονη λεκτική αντιπαράθεση με την αδερφή της 56χρονης Ευαγγελίας Φραγκιαδάκη με αποτέλεσμα να συλληφθούν από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που εξακολουθούν να βρίσκονται στην περιοχή. Την Παρασκευή ο εισαγγελέας Ηρακλείου αφού παρέλαβε την δικογραφία τους άσκησε ποινικές διώξεις και τους παρέπεμψε σε δίκη στο Αυτόφωρο Δικαστήριο.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής