Πολύ δύσκολη θα είναι η σημερινή ημέρα για τους οδηγούς, που κινούνται στους δρόμους του λεκανοπεδίου Αττικής, καθώς από νωρίς το πρωί της Τρίτης (13/01) αυξημένη είναι η κίνηση σε αρκετούς από αυτούς.
Μεγάλο μποτιλιάρισμα καταγράφεται στον Κηφισό, καθώς σχηματίζονται ουρές χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα, με την ταλαιπωρία για τους οδηγούς να είναι μεγάλη.
Κίνηση σημειώνεται και στη Λεωφόρο Αθηνών, καθώς επίσης και στην Κατεχάκη, αλλά και στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας. Παρόμοια η κατάσταση και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.
Σημαντικές δυσκολίες αντιμετωπίζουν οι οδηγοί και στη λεωφόρο Κηφισίας, κυρίως στο ύψος του Ψυχικού, ενώ επιβαρυμένη είναι η κατάσταση και στον άξονα Αλίμου – Κατεχάκη, καθώς και στην Αρδηττού. Αυξημένη κίνηση καταγράφεται και στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο τμήμα από Καλαμάκι προς Άλιμο, αλλά και στη λεωφόρο Συγγρού, στο ρεύμα ανόδου.
Προβλήματα παρουσιάζει και η Αττική Οδός.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 25΄-30΄από κόμβο Φυλής έως κόμβο Κηφισίας. Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα 10΄-15΄από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας. https://t.co/p82wPHWzod
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.